понеділок, 25 квітня 2016 р.

23.04 - 55 РОКІВ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ
 А. Ю. КУРКОВА (1961 Р. Н.) - УКРАЇНСЬКОГО ПИСЬМЕННИКА, НАГОРОДЖЕНОГО ВІДЗНАКОЮ "ЗОЛОТИЙ ПИСЬМЕННИК УКРАЇНИ" - 2012


  "Ми виїхали, але книжки, перекладені французькою залишилися, залишилися у вітринах книгарень і у вітринах бібліотек, і в серцях та думках читачів. І продовжать французькі читачі читати Юрка Андруховича, Любка Дереша, Марію Матіос та інших наших письменників..." 
                                                              А. Курков


 Я - Віталік. Мені 9 років. Я в захваті від котів-повітроплавців Андрія Куркова! Я люблю не тільки читати про котів, але і пестити їх! Вони такі милі і в казках, і в житті!
 
       Андрій Курков створює як книги для дорослих, так і казки для дітей. Письменника спіткала світова слава: його книги потрапили в топ-десятку європейських бестселерів. Найпопулярніший роман - «Пікнік на кризі».  Твори Куркова перекладені 36 мовами. Найбільше книжок перекладено німецькою для Австрії, Німеччини, Швейцарії. Також велику кількість його творів перекладено французькою та англійською. Курков також є автором понад 20 сценаріїв для художніх та документальних фільмів.

Шановний пане Юрію!  
Щиро вітаємо Вас з днем народження! Ваші "Пригоди пустомеликів" - справжній дитячий хіт! Читайлики в захваті від Вашої нестримної фантазії! Нехай у Вашому житті панує натхнення! 


Немає коментарів:

Дописати коментар