середу, 21 травня 2014 р.

21.05 - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЮНЕСКО ЗА КУЛЬТУРНЕ РІЗНОМАНІТТЯ В ІМ'Я ДІАЛОГУ ТА РОЗВИТКУ

   Культура - сукупність матеріальних та духовних цінностей, створених людством протягом тисячоліть. Кожен народ планети створив свою неповторну і єдину в світі культурну спадщину, у яку вклав душу, серце та інтелект. Культурне різноманіття - прекрасний інструмент діалогу між народами, які від найдавніших часів до сьогодення створюють культуру, кращі шедеври якої знаходять своє вираження в геніальних творіннях музики, літератури, архітектури, живопису та побуту. Саме ці шедеври і повинні об'єднувати народи, країни і континенти.


РІЗНОМАНІТТЯ КУЛЬТУР - СПІЛЬНЕ БАГАТСТВО ЛЮДСТВА!

2 коментарі:

  1. Шановні пані бібліотекарі, ми всією родиною роздивлялись ваш коллаж та мріяли про майбутні подорожі світом. Впізнали Тадж-махал, статую Свободи, Пізанську вежу, пам'ятник засновникам Києва та сіднейський оперний театр.

    ВідповістиВидалити
  2. Дмитро, ми згодні з вами, що подорожі різними країнами - надзвичайно цікава річ, яка відкриває культурне різноманіття народів світу і водночас об'єднує країни. Якщо наші мрії здійсняться, то в мандрах ми повинні популяризувати рідну українську культуру перед світом.

    ВідповістиВидалити